2661 500053

Για Άμεσες Παραγγελίες

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το νερό που παράγεται από την αντίστροφη όσμωση;

Ως Πόσιμο

Στο Πότισμα Φυτών

Στη Μαγειρική

Στη Διατροφή μωρών

Στη δημιουργία χυμών

Σε ενυδρεία

Στον καφέ και το τσάι

Στις μπαταρίες

Στα παγάκια

Στη φροντίδα επιδερμίδας

Σε δίαιτες χαμηλές σε νάτριο

Σε δίαιτες απώλειας βάρους

Στα σίδερα ατμού

Σε διαλύματα καθαρισμού

Στους υαλοκαθαριστήρες αυτοκινήτου

Σε υγραντήρες

Σε σώματα καλοριφέρ

Έχω ακούσει ότι η διαδικασία αντίστροφης όσμωσης κάνει το νερό πιο όξινο. Τι πληροφορίες διαθέτουμε σχετικά με αυτή την περίπτωση;

Αγόρασα πρόσφατα ένα σύστημα που καθαρίζει το νερό (3 στάδια διήθησης και UV) και στη συνέχεια το ιονίζει. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι καθαρό αλκαλικό νερό που εξακολουθεί να περιέχει ιχνοστοιχεία. Η οξύτητα στο νερό δεν είναι τόσο σημαντική όσο θεωρείται συχνά. Ακόμη και στη φύση, το pH του νερού ποικίλλει σημαντικά από το ένα μέρος στο άλλο και πολλά νερά πηγών που πωλούνται σήμερα περιέχουν αυξημένη οξύτητα. Άλλωστε, και το νερό της βροχής είναι ελαφρώς όξινο ωστόσο ακόμα και αυτό δεν έχει βαρύνουσα σημασία, αφού το pH του νερού βρίσκεται ουσιαστικά σε διαλεκτική σχέση με την περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα στο νερό και την παρουσία ορισμένων μεταλλικών ιόντων (κυρίως νάτριο, ασβέστιο ή μαγνήσιο).

Μόλις το νερό φτάνει στο στομάχι, τα οξέα του εξουδετερώνουν το PH του νερού γι 'αυτό πραγματικά δεν έχει σημασία και δεν επηρεάζουν το αίμα σας ή το pH του σώματός σας ούτε στο ελάχιστο. Ακόμα κι αν πιείτε όξινο νερό, τη στιγμή που θα φτάσει στο έντερο, όπου απορροφάται, έχει καταστεί αλκαλικό με τις εκκρίσεις του παγκρέατος μαζί με το υπόλοιπο του περιεχομένου του στομάχου. Έτσι, ουσιαστικά η έννοια του «αλκαλικού νερού» δεν υφίσταται.

Η εταιρία

Έδρα: Κέρκυρα

Καλέστε μας: 2661 500053 - 6945214781

eshop@filtersman.gr

 

Social

Ακολουθήστε μας στα social media

Εγγραφείτε στο Newsletter

Θέλω να μαθαίνω τις προσφορές