2661 500053

Για Άμεσες Παραγγελίες

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Εγγύηση

Η filtersman σας εγγυάται την καλή απόδοση των συστημάτων της προσφέροντας την Παρακάτω γραπτή Εγγύηση αναλόγως το μοντέλο του συστήματος.

  • Εγγύηση 2 ετών για το υδραυλικό μέρος όλων των μοντέλων που έχουν νέου τύπου φίλτρα φυσιγγίου και Εγγύηση 1 έτους για τα μοντέλα που έχουν κλασικά βιδωτά φίλτρα καλύπτοντας οποιοδήποτε ελάττωμα από κατασκευή ή αστοχία υλικού.
  • Για το ηλεκτρικό μέρος των συστημάτων που διαθέτουν διάφορα ηλεκτρικά εξαρτήματα όπως αντλίες πιέσεως, τροφοδοτικά, αισθητήρες, ηλεκτροβάνες, πίνακες ελέγχου-control panel κλπ παρέχουμε Εγγύηση 1 έτους, η οποία σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που οφείλονται στις διακυμάνσεις της τάσης του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ αλλά και βλάβες από την υπερβολική λειτουργία του συστήματος π.χ. σχεδόν συνεχή 24ωρη λειτουργία για μεγαλύτερη από την συνιστώμενη παραγωγή νερού.
  • Η εγγύηση του πωληθέντος προϊόντος ισχύει μόνο στην περίπτωση όπου η συντήρησή του γίνεται στα χρονικά διαστήματα που θα ορίσει η εταιρία, από την ημέρα παραλαβής και χρήσης του.
  • Τυχόν επισκευή του πωληθέντος προϊόντος, θα γίνεται από εξουσιοδοτημένους τεχνίτες της εταιρίας και μόνο. Η αντικατάσταση των φίλτρων και των λοιπών ανταλλακτικών θα γίνεται αποκλειστικά με τα γνήσια και εγκεκριμένα ανταλλακτικά της εταιρίας μας και μάλιστα στον προβλεπόμενο χρόνο συντήρησης του συστήματος, σύμφωνα με τον εκάστοτε τύπο αυτών, από τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της εταιρίας μας.

Η εταιρία

Έδρα: Κέρκυρα

Καλέστε μας: 2661 500053 - 6945214781

eshop@filtersman.gr

 

Social

Ακολουθήστε μας στα social media

Εγγραφείτε στο Newsletter

Θέλω να μαθαίνω τις προσφορές