2661 500053

Για Άμεσες Παραγγελίες

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Πόσες φορές έχετε ονειρευτεί να είχατε την ιδιωτική σας πισίνα, να χαλαρώνετε και να διασκεδάζετε με την οικογένεια και τους φίλους σας? Οι πισίνες πλέον δεν είναι πολυτέλεια. Το κόστος για την κατασκευή και τη συντήρησή τους, είναι πλέον οικονομικώς εφικτό σε πολλούς. Σε κάθε περίπτωση, ο ιδιοκτήτης της πισίνας πρέπει να ξέρει τι πραγματικά θέλει κι εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε το όνειρο αυτό με εμπειρία και προσιτές τιμές. Οι πισίνες είναι πλέον οικονομικώς εφικτές σε πολλούς. Τι πρέπει να ξέρετε για το κόστος, την κατασκευή και τη συντήρησή τους..

Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:

ΚΡΙΚΙΔΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

Πολυμερές κροκιδωτικό για την σύμπτυξη των αιωρούμενων μικροσωματιδίων που προκαλούν θολερότητα στο νερό, ώστε να μπορέσει να παρακρατηθεί από το φίλτρο της πισίνας και να γίνει το νερό διαυγές.

Καλέστε για τιμή: 2661500053

ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ(LINER)

Αποτελείται από μεμβράνη PVC συγκεκριμένου πάχους που προσαρμόζεται στο εσωτερικό της δεξαμενής της πισίνας. Εξασφαλίζει απόλυτη στεγανότητα, υψηλή αισθητική και τέλειο φινίρισμα και δίνει στυλ στην πισίνα σας.

Καλέστε για τιμή: 2661500053

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ DPD1 PALINTEST

Το τεστ χρησιμοποιεί τη μέθοδο DPD που αναπτύχθηκε από τον Δρ Α Τ Palin και τώρα αναγνωρίζεται διεθνώς ως την τυποποιημένη μέθοδο δοκιμής για το χλώριο και άλλα απολυμαντικά κατάλοιπα. Στη μέθοδο Palintest DPD, τα αντιδραστήρια που παρέχονται με τη μορφή ταμπλέτας για μέγιστη ευκολία και την απλότητα της χρήσης

Καλέστε για τιμή: 2661500053

ΤΕΣΤ ΚΙΤ ΧΛΩΡΙΟΥ ΚΑΙ PH ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

Αυτό το τεστ δείχνει τη συγκέντρωση του διαθέσιμου χλωρίου, για τον έλεγχο βακτηριδίων

Καλέστε για τιμή: 2661500053

Πιστοποιήσεις

Η εταιρία

Έδρα: Κέρκυρα

Καλέστε μας: 2661 500053 - 6945214781

eshop@filtersman.gr

 

Social

Ακολουθήστε μας στα social media

Εγγραφείτε στο Newsletter

Θέλω να μαθαίνω τις προσφορές