2661 500053

Για Άμεσες Παραγγελίες

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Η εταιρία filtersman ιδρύθηκε το 2013 με κύριο σκοπό να προσφέρει στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.Στόχος της εταιρίας είναι να δώσει λύσεις στο προβλημα της ποιότητας του πόσιμου νερού.Χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και η γρήγορη εξυπηρέτηση στη καλύτερη δυνατή τιμή, καλύπτοντας έτσι κάθε απαίτηση του πελάτη.

Η εταιρεία μας,σε ό,τι αφορά το νερό και την επεξεργασία αυτού για οικιακή χρήση ή εμπορική εκμετάλλευση με πιστοποιημένα φίλτρα από αξιόπιστους οίκους είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Η χαρά μας είναι η επίλυση του προβλήματος σας. Οποία απορία σχετίζεται με το νερό η filtersman σας παρέχει δωρεάν ανάλυση & πληροφόρηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μια ενημέρωση απο τους τεχνικούς μας δεν κοστίζει απολύτως τίποτα,ειμαστε στη διάθεση σας.

 

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς προσφέροντας ειδικά φίλτρα για την κάθε περίπτωση. Οικίες,επαγγελματικός εξοπλισμός,

Tομείς δραστηριότητας :

1. Αφαλάτωση Νερού - Αντίστροφη Όσμωση Εάν το νερό είναι υφάλμυρο (γλυφό) ή ακόμη και θαλασσινό οι μονάδες αντίστροφης όσμωσης (R.O.) παράγουν πόσιμο νερό εξαιρετικής ποιότητας. Εάν όμως το νερό είναι σκληρό λόγω αυξημένης ποσότητας αλάτων, ασβεστίου και μαγνησίου διαθέτουμε συσκευές αποσκλήρυνσης.

2. Αποσκλήρυνση νερού Εισαγωγή και κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων αποσκλήρυνσης, με τις κεφαλές γνωστών οίκων.

3. Χλωρίωση - UV - Φίλτρανση Συσκευές χλωρίωσης, UV και φίλτρα θολότητας, αποσιδήρωσης, ενεργού άνθρακα κτλ.

4. Φίλτρα Πόσιμου Νερού - Ψύκτες Μεγάλη γκάμα οικιακών-επαγγελματικών φίλτρων πόσιμου νερού με τελευταίας τεχνολογίας φίλτρα και σε πάρα πολλή προσιτές τιμές. Οι Ψύκτες διαθέτουν φίλτρα υπερδιήθισης ή Αντίστροφης Όσμωσης παράγοντας νερό υψηλής ποιότητας και επιπλέον δίνοντας κρύο και ζεστό νερό ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας ηλεκτρονικά.

5. Πισίνες (Κατασκευή-Συντήρηση-Αναλώσιμα) Πλήρη γκάμα σχεδίων και μεγεθών προκατασκευασμένων και από οπλισμένο σκυρόδεμα πισινών. χημικά και τα υπόλοιπα αναλώσιμα για την λειτουργία μίας πισίνας

. 6. Βιολογικοί Καθαρισμοί Κατασκευή ολοκληρωμένων μονάδων επεξεργασίας λυμάτων για Ξενοδοχεία, Οικισμούς, , Βιομηχανίες Τροφίμων, Σφαγεία κλπ.

7. Χημικά-Service Service, συντήρηση και προμήθεια των χημικών αναλώσιμων για όλα τα είδη του εξοπλισμού της. 8. Ανακύκλωση - Recycle Water Ανακύκλωση των χρησιμοποιούμενων νερών των πλυντηρίων αυτοκινήτων, ρούχων, χαλιών και άλλων εφαρμογών. Τα συστήματα ανακύκλωσης της filtersman αποδίδουν 70-80% ποσοστό ανάκτησης των χρησιμοποιούμενων νερών.

Η εταιρία

Έδρα: Κέρκυρα

Καλέστε μας: 2661 500053 - 6945214781

eshop@filtersman.gr

 

Social

Ακολουθήστε μας στα social media

Εγγραφείτε στο Newsletter

Θέλω να μαθαίνω τις προσφορές